Donaudelta

Excursies                                      

Escape Travel biedt de keuze uit een aantal excursies vanaf 1 dag tot 6 dagen.

Excursie van 1 dag.

Excursie 1: Deze excursie duurt 4 tot 5 uur afhankelijk van de sterkte van de stroming.

Vertrokken wordt vanuit Tulcea en er wordt gevaren over de Tulcea arm van de Donau - kanaal 36 - kanaal Sireasa - kanaal Periteasca - kanaal Sontea - het meer Nebunu en terug over hetzelfde tracee.

Excursie 2: Deze excursie duurt 7- 8 uur afhakelijk van de sterkte van de stroming inclusief een stop.

Vertrokken wordt vanuit Tulcea en er wordt gevaren over de Tulcea arm van de Donau tot de splitsing van de Sulina en Sf. Gheorghe arm - verder over de Sulina arm langs de plaatsen Partizani, Maliuc, Gorgova - kanaal 22 - het dorp Mila 23 - pauze met een voor een vissers ontbijt - vertrek naar Tulcea. Mila 23 - kanaal Olguta langs het meer Fortuna - het meer Baclanesti - doorgang Candura - het meer Nebunu - Periteasca - Sireasa - kanaal 36 - de Tulcea arm

Excursie van 2 tot 6 dagen

Opties, afhankelijk van de wensen van de toerist en de natuurlijke omstandigheden (water-niveau, drijvende rieteilanden, etc..) van het gebied worden programma's georganiseerd voor 2-6 dagen van : vissen, vogels kijken, of gewoon een bezoek te brengen aan bepaalde gebieden of punten van belang, zoals Sulina, Sf George meren Puiu, Rosu, bossen Letea Caraorman, of gebruik te maken van de diensten voor logies en maaltijden aan boord of op diverse locaties in de Delta.

Kosten:

Voor de actuele tarieven verwijzen we u naar de website van Escape Travel:

www.deltaescapetravel.ro

Maak jouw eigen website met JouwWeb